Noutăți despre activitatea Primarului Comunei Vama Buzăului, Chirilaș Tiberiu Nicolae

10 likes, 0 comments2 days ago

Pentru toți cei interesați de accesarea fondurilor europene! Vă aşteptăm!

10 likes, 0 comments3 days ago

Având în vedere modificările legislative referitoare la atestatele de producător şi la carnetele de comercializare, Primăria Comunei Vama Buzăului, prin compartimentul de specialitate – registrul agricol, face următoarea informare!

10 likes, 0 comments5 days ago

Primăria comunei Vama Buzăului având ca partener Clubul Copiilor Întorsura Buzăului, vă aşteaptă sâmbătă – 25.11.2017, ora 18.00, la Căminul Cultural Vama Buzăului, unde va avea loc Festivalul Național de Folclor „Mlădițe Româneşti”. Vă aşteptăm!

29 likes, 0 comments1 week ago

Fotografii din postarea Primăria Comunei Vama Buzăului

Primarul comunei Vama Buzăului, Tiberiu Nicolae CHIRILAŞ, a participat astăzi – 11.11.2017, la masa rotundă bilaterală româno – chineză cu tema „Perspectiva relațiilor economice şi comerciale ale Chinei cu țările din Europa de Est şi România” desfăşurată la Universitatea Spiru Haret – Facultatea de Ştiințe Juridice, Economice şi Administrative Braşov. Delegația de experți chinezi a fost invitată şi primită în Vama Buzăului de către primarul comunei, fiindu-le prezentată..

100 likes, 0 comments1 week ago

Primarul comunei Vama Buzăului, Tiberiu Nicolae CHIRILAŞ, vă aduce la cunoştință faptul că astăzi – 27.10.2017, a semnat cu Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice şi Fondurilor Europene, contractul de finanțare pentru obiectivul de investiții – „Alimentare cu apă a localității Buzăiel din sursa Fortoiş, comuna Vama Buzăului, județul Braşov”, în valoare de 1.360.900,00 lei. Valoarea totală a investiției fiind de 1.452.941,00 lei.

38 likes, 1 comments3 weeks ago

Primarul comunei Vama Buzăului, Tiberiu Nicolae CHIRILAŞ, a susținut ieri la Ministerul Dezvoltării Regionale a Administrației Publice şi a Fondurilor Europene, documentația aferentă investiției „Înființarea rețelei de canalizare, racorduri, rigole, accese riverani şi trotuare în Comuna Vama Buzăului, județul Braşov”, finanțată prin Programul Național de Dezvoltare Locală 2017-2020, cu o valoare de 25.610.316,00 lei. Cea mai mare finanțare obținută vreodată de comuna Vama..

61 likes, 0 comments1 month ago

Fotografii din postarea Primăria Comunei Vama Buzăului

Primarul comunei Vama Buzăului, Tiberiu Nicolae CHIRILAŞ, vă aduce la cunoştință faptul că a început amenajare mai multor spații de joacă pentru copii la nivelul comunei Vama Buzăului. Până în prezent au fost dotate cu sisteme de joacă, următoarele locații: – Rezervația „Valea Zimbrilor – Vama Buzăului”; – Şcoala primară Buzăiel; – Parcul aferent Complexului Cultural Vama Buzăului, ce urmează a fi dat în folosință în câteva zile iar în perioada imediat următoare urmează..

91 likes, 0 comments1 month ago

Fotografii din postarea Primăria Comunei Vama Buzăului

Astăzi – 19.10.2017, a avut loc INAUGURAREA REȚELEI DE ALIMENTARE CU APĂ A COMUNEI VAMA BUZĂULUI! Vă aducem la cunoştință faptul că rețeaua de distribuție a alimentării cu apă a comunei are o lungime de aproximativ 45 de kilometri, un rezervor de apă de 500 mc, o conductă de aducțiune de aproximativ 1200 metri, având un debit captat din izvoarele Urlătoarea de 30 de litri/secundă. Primarul comunei Vama Buzăului, Tiberiu Nicolae CHIRILAŞ, mulțumeşte tuturor celor care alături..

126 likes, 0 comments1 month ago

Primăria comunei Vama Buzăului vă aduce la cunoştință faptul că, începând cu data de 09.10.2017, se vor primi dosarele de acordare a ajutorului pentru încălzirea locuinței, aferent sezonului rece 2017-2018. Primarul comunei Vama Buzăului, Tiberiu Nicolae CHIRILAŞ.

8 likes, 0 comments1 month ago

Prin prezenta vă aducem la cunoştință faptul că Primăria comunei Vama Buzăului este certificată ISO 9001:2015 (recunoscută internațional) în ceea ce priveşte SERVICIILE DE ADMINISTRAȚIE PUBLICĂ LOCALĂ!

52 likes, 1 comments1 month ago

Primarul comunei Vama Buzăului, Tiberiu Nicolae CHIRILAŞ, anunţă marele eveniment cultural din iarna anului 2017: „Ştefan Hruşcă colindă la Vama Buzăului”.

92 likes, 3 comments1 month ago

Fotografii din postarea Primăria Comunei Vama Buzăului

Primarul comunei Vama Buzăului, Tiberiu Nicolae CHIRILAŞ, vă aduce la cunoştință faptul că astăzi a avut loc recepția lucrărilor de asfaltare a drumului de acces înspre Valea Urlătoarea, acolo unde se află unul dintre cele mai vizitate obiective turistice din comuna Vama Buzăului – „Cascada Urlătoarea”.

244 likes, 14 comments1 month ago

Primarul comunei Vama Buzăului, Tiberiu Nicolae CHIRILAŞ, vă aduce la cunoştință faptul că au fost demarate lucrările de amenajare a parcului aferent Complexului Cultural Vama Buzăului, lucrări ce vor fi finalizate în această toamnă.

69 likes, 0 comments1 month ago

Fotografii din postarea Primăria Comunei Vama Buzăului

Primarul comunei Vama Buzăului, Tiberiu Nicolae CHIRILAŞ, a participat ieri la şedința Consiliului pentru Dezvoltare Regională Centru, al ADR Centru. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1854033801281176&id=100000237210241

35 likes, 0 comments1 month ago

Fotografii din postarea Primăria Comunei Vama Buzăului

Primarul comunei Vama Buzăului, Tiberiu Nicolae CHIRILAŞ, vă aduce la cunoştință faptul că prin Ordinul Ministrului Dezvoltării Regionale a Administrației Publice şi a Fondurilor Europene nr. 3290/16.06.2017 a fost aprobat la finanțare prin Programul Național de Dezvoltare Locală 2017-2020, obiectivul de investiții privind înființarea rețelei de canalizare, racorduri, rigole, accese riverani şi trotuare în comuna Vama Buzăului, cu o valoare alocată din bugetul de stat de 24.695.594,00..

135 likes, 13 comments2 months ago

Fotografii din postarea Primăria Comunei Vama Buzăului

Prima zi de şcoală plină de emoție la Vama Buzăului! Ziua de 11 septembrie 2017 a fost aşteptată cu multă emoție de către elevii comunei Vama Buzăului: prilej de reîntâlnire cu profesorii şi colegii de clasă. Păstrând tradiția anilor anteriori, evenimentul a fost deschis de către doamna director Ionaşcu Alexandra, a continuat cu slujba religioasă oficiată de preoții din localitatea şi încheiat de primarul comunei Vama Buzăului – Tiberiu Nicolae CHIRILAŞ.

114 likes, 5 comments2 months ago

Fotografii din postarea Primăria Comunei Vama Buzăului

Deschiderea anului şcolar la Şcoala Primară Buzăiel! Cu mic, cu mare, însoţiţi de părinţi, bunici, fraţi, surori, elevii Şcolii Primare Buzăiel s-au întors astăzi la cursuri.

63 likes, 2 comments2 months ago

Fotografii din postarea Primăria Comunei Vama Buzăului

Deschiderea anului şcolar la Şcoala Primară Acriş! Astăzi, începând cu ora 8:40 la Şcoala Primară Acriş a avut loc festivitatea de deschidere a anului şcolar 2017-2018. La eveniment au participat alături de elevi, părinți, cadre didactice, primarul comunei Vama Buzăului – Tiberiu Nicolae CHIRILAŞ şi preotul paroh Ciprian Pintilie.

41 likes, 0 comments2 months ago

Pentru cei aflați în căutarea unui loc de muncă!

19 likes, 0 comments2 months ago

www.mitropolia-ardealului.ro

Astăzi – 03.09.2017, a avut loc sfințirea picturii Bisericii cu hramul „Duminica Tuturor Sfinților” Buzăiel. Slujba religioasă a fost oficiată de către Înaltpreasfințitul Părinte Dr. Laurențiu Streza Arhiepiscopul Sibiului și Mitropolitul Ardealului, în prezența unui sobor de preoți şi diaconi. Acesta l-a hirotesit iconom stavrofor pe fostul preot paroh Vicu Călin, în prezent paroh la Hărman 2, unde a început lucrările pentru noua biserică din localitate. De asemenea, ierarhul..

17 likes, 0 comments2 months ago

Fotografii din postarea Primăria Comunei Vama Buzăului

În dimineața zilei de 2 Septembrie, credincioșii parohiei Acriș, Protopopiatul Buzăul Transilvan din județul Covasna, dimpreună cu păstorul lor sufletesc Preotul Ciprian Pintilie au întâmpinat pe Preasfințitul Părinte Andrei, Episcopul Covasnei și Harghitei pentru a fi împreună părtași la bucuria hramului „Cuviosul Simeon Stâlpnicul” ocrotitorul bisericii parohiale. În semn de aleasă prețuire pentru pastorația rodnică de care a dat dovadă părintele paroh în vederea mântuirii..

92 likes, 0 comments2 months ago

Fotografii din postarea Primăria Comunei Vama Buzăului

Primarul comunei Vama Buzăului, dl. Tiberiu Nicolae CHIRILAŞ, mulțumeşte tuturor celor care vineri 01.09.2017, au participat la Centrul de Informare şi Promovare Turistică din localitate (situat în cadrul rezervației de zimbrii din satul Acriş), la întâlnirea de lucru cu privire la demersurile de a fi declarată Comuna Vama Buzăului ca STAȚIUNE TURISTICĂ DE INTERES LOCAL.

84 likes, 1 comments2 months ago

Fotografii din postarea Primăria Comunei Vama Buzăului

Parohia ortodoxă Buzăiel şi Primăria comunei Vama Buzăului vă invită Duminică – 03.09.2017, la sfințirea picturii Bisericii cu hramul „Duminica Tuturor Sfinților” Buzăiel. Slujba religioasă va fi oficiată de către Înaltpreasfințitul Părinte Dr. Laurențiu Streza Arhiepiscopul Sibiului și Mitropolitul Ardealului, în prezența unui sobor de preoți şi diaconi.

60 likes, 0 comments2 months ago

Parohia ortodoxă Acriş, vă invită sâmbătă – 02.09.2017, la hramul de toamnă – Sf. Simeon Stâlpnicul, începând cu ora 9.00. Slujba va fi oficiată de P.S. Andrei al Covasnei şi Harghitei în prezența unui sobor de preoți şi diaconi. Pr. Ciprian PINTILIE.

70 likes, 0 comments2 months ago

Nu sunt comentarii postate

Publică un comentariu

20 + trei =