Noutăți despre activitatea Primarului Comunei Vama Buzăului, Chirilaș Tiberiu Nicolae

Fotografii din postarea Primăria Comunei Vama Buzăului

Primarul comunei Vama Buzăului, Tiberiu Nicolae CHIRILAŞ, vă aduce la cunoştință faptul că prin Ordinul Ministrului Dezvoltării Regionale a Administrației Publice şi a Fondurilor Europene nr. 3290/16.06.2017 a fost aprobat la finanțare prin Programul Național de Dezvoltare Locală 2017-2020, obiectivul de investiții privind înființarea rețelei de canalizare, racorduri, rigole, accese riverani şi trotuare în comuna Vama Buzăului, cu o valoare alocată din bugetul de stat de 24.695.594,00..

130 likes, 12 comments1 week ago

Fotografii din postarea Primăria Comunei Vama Buzăului

Prima zi de şcoală plină de emoție la Vama Buzăului! Ziua de 11 septembrie 2017 a fost aşteptată cu multă emoție de către elevii comunei Vama Buzăului: prilej de reîntâlnire cu profesorii şi colegii de clasă. Păstrând tradiția anilor anteriori, evenimentul a fost deschis de către doamna director Ionaşcu Alexandra, a continuat cu slujba religioasă oficiată de preoții din localitatea şi încheiat de primarul comunei Vama Buzăului – Tiberiu Nicolae CHIRILAŞ.

111 likes, 5 comments1 week ago

Fotografii din postarea Primăria Comunei Vama Buzăului

Deschiderea anului şcolar la Şcoala Primară Buzăiel! Cu mic, cu mare, însoţiţi de părinţi, bunici, fraţi, surori, elevii Şcolii Primare Buzăiel s-au întors astăzi la cursuri.

61 likes, 2 comments1 week ago

Fotografii din postarea Primăria Comunei Vama Buzăului

Deschiderea anului şcolar la Şcoala Primară Acriş! Astăzi, începând cu ora 8:40 la Şcoala Primară Acriş a avut loc festivitatea de deschidere a anului şcolar 2017-2018. La eveniment au participat alături de elevi, părinți, cadre didactice, primarul comunei Vama Buzăului – Tiberiu Nicolae CHIRILAŞ şi preotul paroh Ciprian Pintilie.

37 likes, 0 comments1 week ago

Pentru cei aflați în căutarea unui loc de muncă!

17 likes, 0 comments1 week ago

www.mitropolia-ardealului.ro

Astăzi – 03.09.2017, a avut loc sfințirea picturii Bisericii cu hramul „Duminica Tuturor Sfinților” Buzăiel. Slujba religioasă a fost oficiată de către Înaltpreasfințitul Părinte Dr. Laurențiu Streza Arhiepiscopul Sibiului și Mitropolitul Ardealului, în prezența unui sobor de preoți şi diaconi. Acesta l-a hirotesit iconom stavrofor pe fostul preot paroh Vicu Călin, în prezent paroh la Hărman 2, unde a început lucrările pentru noua biserică din localitate. De asemenea, ierarhul..

16 likes, 0 comments2 weeks ago

Fotografii din postarea Primăria Comunei Vama Buzăului

În dimineața zilei de 2 Septembrie, credincioșii parohiei Acriș, Protopopiatul Buzăul Transilvan din județul Covasna, dimpreună cu păstorul lor sufletesc Preotul Ciprian Pintilie au întâmpinat pe Preasfințitul Părinte Andrei, Episcopul Covasnei și Harghitei pentru a fi împreună părtași la bucuria hramului „Cuviosul Simeon Stâlpnicul” ocrotitorul bisericii parohiale. În semn de aleasă prețuire pentru pastorația rodnică de care a dat dovadă părintele paroh în vederea mântuirii..

86 likes, 0 comments2 weeks ago

Fotografii din postarea Primăria Comunei Vama Buzăului

Primarul comunei Vama Buzăului, dl. Tiberiu Nicolae CHIRILAŞ, mulțumeşte tuturor celor care vineri 01.09.2017, au participat la Centrul de Informare şi Promovare Turistică din localitate (situat în cadrul rezervației de zimbrii din satul Acriş), la întâlnirea de lucru cu privire la demersurile de a fi declarată Comuna Vama Buzăului ca STAȚIUNE TURISTICĂ DE INTERES LOCAL.

82 likes, 1 comments2 weeks ago

Fotografii din postarea Primăria Comunei Vama Buzăului

Parohia ortodoxă Buzăiel şi Primăria comunei Vama Buzăului vă invită Duminică – 03.09.2017, la sfințirea picturii Bisericii cu hramul „Duminica Tuturor Sfinților” Buzăiel. Slujba religioasă va fi oficiată de către Înaltpreasfințitul Părinte Dr. Laurențiu Streza Arhiepiscopul Sibiului și Mitropolitul Ardealului, în prezența unui sobor de preoți şi diaconi.

59 likes, 0 comments3 weeks ago

Parohia ortodoxă Acriş, vă invită sâmbătă – 02.09.2017, la hramul de toamnă – Sf. Simeon Stâlpnicul, începând cu ora 9.00. Slujba va fi oficiată de P.S. Andrei al Covasnei şi Harghitei în prezența unui sobor de preoți şi diaconi. Pr. Ciprian PINTILIE.

67 likes, 0 comments3 weeks ago

NOVA Stire 28 aug, Gospodarul Vamasan, Tiberiu Chirilas

Evenimentul „Gospodarul vămăşan” în mass-media! https://youtu.be/NozGtUmnsdM

37 likes, 0 comments3 weeks ago

Fotografii din postarea Primăria Comunei Vama Buzăului

Primarul comunei Vama Buzăului, Tiberiu Nicolae CHIRILAŞ, vă aduce la cunoştință faptul că au fost demarate lucrările de asfaltare a drumului de acces înspre Valea Urlătoarea, acolo unde se află unul dintre cele mai vizitate obiective turistice din comuna noastră – „Cascada Urlătoarea”.

185 likes, 16 comments3 weeks ago

Primăria Comunei Vama Buzăului, reprezentată legal de primarul comunei dl. Tiberiu Nicolae CHIRILAŞ, organizează vineri 01.09.2017, ora 10.00, la Centrul de Informare şi Promovare Turistică din localitate (situat în cadrul rezervației de zimbrii din satul Acriş), o întâlnire de lucru cu privire la demersurile de a fi declarată Comuna Vama Buzăului ca STAȚIUNE TURISTICĂ DE INTERES LOCAL. Sunt invitate să participe persoanele interesate şi cu precădere cele care activează sau intenționează..

48 likes, 0 comments3 weeks ago

Fotografii din postarea Primăria Comunei Vama Buzăului

Primarul comunei Vama Buzăului, Tiberiu Nicolae CHIRILAŞ, mulțumeşte tuturor celor care au participat ieri – 27.08.2017, la sărbătoarea „Gospodarul vămăşan”!

97 likes, 0 comments3 weeks ago

Fotografii din postarea Primăria Comunei Vama Buzăului

Vă aşteptăm la sărbătoarea vămăşenilor – „Gospodarul vămăşan”!

94 likes, 0 comments3 weeks ago

Fotografii din postarea Primăria Comunei Vama Buzăului

Primarul comunei Vama Buzăului, CHIRILAŞ Tiberiu Nicolae, vă anunță faptul că sunt în plină desfăşurare lucrările de aplicare a marcajelor rutiere pe drumurile asfaltate din comuna noastră – marcaje longitudinale, preformate şi indicatoare de circulație.

87 likes, 2 comments3 weeks ago

Fotografii din postarea Primăria Comunei Vama Buzăului

Vă aşteptăm la sărbătoarea „Gospodarul Vămăşan”! – DUMINICĂ – 27.08.2017.

46 likes, 1 comments4 weeks ago

Școala Gimnazială Vama Buzăului

Pentru cei aflați în căutarea unui loc de muncă!

10 likes, 0 comments1 month ago

Fotografii din postarea Primăria Comunei Vama Buzăului

Vă aducem la cunoştință prevederile Hotărârii Consiliului Local al comunei Vama Buzăului nr. 89/10.08.2017, aprobată în conformitate cu prevederile Legii 175/2017, referitoare la procedura de asigurare a lemnului de lucru şi a lemnului pentru încălzirea locuinței, la nivelul comunei Vama Buzăului.

11 likes, 0 comments1 month ago

Apeluri De Selecție Proiecte | Asociația de Dezvoltare Durabilă Curbura Carpaților

GAL Curbura Carpaților anunță că începând cu data de 16 august 2017, este activ Apelul de selecție pentru măsura M3.1/6A Înființarea activităților non-agricole. Proiectele se primesc până la data de 16 septembrie 2017, ora 16.00. Toate informațiile cu priviere la depunerea, evaluarea și selecția proiectelor se regăsesc în Ghidul solicitantului și Anexele aferente acestuia și pot fi descărcate accesând: http://www.curburacarpatilor.ro/category/implementarea-strategiei/apeluri-de-selectie-proiecte/

5 likes, 0 comments1 month ago

Fotografii din postarea Primăria Comunei Vama Buzăului

Primarul comunei Vama Buzăului, Tiberiu Nicolae CHIRILAŞ, mulțumeşte tuturor celor care au participat, ieri – 15.08.2017, la festivitatea de comemorare a eroilor cazuți jertfă în Războiul Reîntregirii Țării, desfăşurată în Strâmbu – Vama Buzăului.

106 likes, 2 comments1 month ago

40 likes, 0 comments1 month ago

Vă aşteptăm!

69 likes, 1 comments1 month ago

Fotografii din postarea Primăria Comunei Vama Buzăului

SC Hidro-Sal SRL – operatorul de salubritate de la nivelul comunei Vama Buzăului angajează 3 muncitori necalificați – lucrător pentru salubrizare a domeniului public al comunei Vama Buzăului şi un casier încasator pentru toată aria delegată operatorului (5 localități). Termen limită de înscriere: 18.08.2017. Relații suplimentare la tel. 0786.112.510.

17 likes, 0 comments1 month ago

Ieri – 02.08.2017, primarul comunei Vama Buzăului – Tiberiu Nicolae CHIRILAŞ, a primit o delegația din Republica Moldova, asociația Astra Doina Răutului din comuna Gura Căinari, Raionul Floreşti.

61 likes, 0 comments1 month ago

Nu sunt comentarii postate

Publică un comentariu

3 × cinci =