Noutăți despre activitatea Primarului Comunei Vama Buzăului, Chirilaș Tiberiu Nicolae

Primăria comunei Vama Buzăului vă anunță faptul că acordă asistență privind completarea și/sau depunerea, precum și transmiterea declarației unice. Persoană de contact: inspector impozite și taxe – Daniel ARDELEAN.

4 likes, 0 comments1 day ago

Fotografii din postarea Primăria Comunei Vama Buzăului

Primarul comunei Vama Buzăului, Tiberiu Nicolae CHIRILAȘ, mulțumește tuturor celor care astăzi – 17.06.2018, au participat la evenimentul „Vama Buzăului pe bicicletă”!

177 likes, 4 comments5 days ago

În vederea unei bune desfășurări a evenimentului „Vama Buzăului pe bicicletă” ce va avea loc DUMINICĂ – 17.06.2018, ora 10.00, vă aducem la cunoștință următoarele: 1. Toți cei interesați pot participa fără a fi nevoie de o înscriere prealabilă; 2. Participanții, indiferent de vârstă, trebuie să vină cu bicicleta proprie în bune condiții de funcționare; 3. Pentru siguranța în trafic, participanții vor veni cu cel puțin cască de protecție; 4. Organizatorii vor asigura..

71 likes, 0 comments1 week ago

Vă așteptăm!

158 likes, 0 comments1 week ago

Fotografii din postarea Primăria Comunei Vama Buzăului

În atenția proprietarilor de păduri!

2 likes, 0 comments2 weeks ago

În data de 4 și 5 iunie 2018 are loc la Bruxelles lansarea oficială a proiectului european de cercetare-inovare Orizont2020 CoME EASY, finanțat de Uniunea Europeană. Romania Green Building Council (RoGBC) este partener în proiect și va colabora în următorii 3 ani cu PRIMĂRIA COMUNEI VAMA BUZĂULUI, care alături de PRIMĂRIA MUNICIPIULUI IAȘI reprezintă cele două „Ambassador cities” din România, care se vor implica în proiect pentru accesarea de bune practici și asigurarea schimbului..

47 likes, 0 comments2 weeks ago

Pentru cei interesați!

26 likes, 0 comments2 weeks ago

Fotografii din postarea Primăria Comunei Vama Buzăului

Primarul comunei Vama Buzăului, Tiberiu Nicolae CHIRILAȘ, alături de d-na contabil Maria GANEA, au semnat în data de 30.05.2018 la Alba Iulia, contractul de finanțare cu Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale – România (A.F.I.R.), având ca obiect „Achiziție dotări pentru Căminul Cultural Acriș”, în valoare de 1.024.939,87 lei. Cererea de finanțare a fost depusă anul trecut și admisă la finanțare la începutul acestui an, fondurile fiind 100% nerambursabile.

88 likes, 1 comments3 weeks ago

Fotografii din postarea Primăria Comunei Vama Buzăului

Primarul comunei Vama Buzăului, Tiberiu Nicolae CHIRILAȘ, împreună cu d-na arhitect Carmen Anisia DUMITRIU, au susținut și promovat – Vineri – 25.05.2018 – la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice – în cadrul Companiei Naționale de Investiții – C.N.I., proiectul privind realizarea obiectivului de investiții „Construire Cămin Cultural în satul Buzăiel, comuna Vama Buzăului”.

160 likes, 0 comments3 weeks ago

Jandarmeria Brașov

Primarul comunei Vama Buzăului, Tiberiu Nicolae CHIRILAȘ, mulțumește Jandarmeriei Brașov și în mod special Inspectorului Șef domnul Colonel Cristian Paliștan pentru onoarea făcută de a participa la manifestările prilejuite de Ziua Eroilor la Vama Buzăului.

79 likes, 0 comments1 month ago

Ziua Eroilor la Vama Buzaului 2018

Ziua Eroilor la Vama Buzăului transmisă în direct!

136 likes, 0 comments1 month ago

Primarul comunei Vama Buzăului, Tiberiu Nicolae CHIRILAȘ, vă invită mâine – 17.05.2018 , să participați la manifestările prilejuite de: – Hramul Bisericii Ortodoxe Vama Buzăului „Înălțarea Domnului”; – „ZIUA EROILOR”, ce se vor desfășura după următorul program: – ora 9.00 – slujba religioasă desfășurată la Biserica Ortodoxă din Vama Buzăului; – ora 12.00 – manifestările de la Monumentul Eroilor din parcul central al comunei Vama Buzăului, ce se vor desfășura în prezența..

96 likes, 0 comments1 month ago

bvtv.ro

40 likes, 0 comments1 month ago

Fotografii din postarea Primăria Comunei Vama Buzăului

Primarul comunei Vama Buzăului, Tiberiu Nicolae CHIRILAȘ, i-a prezentat personal destinația ecoturistică Vama Buzăului, primarului orașului Bruxelles, domnul Philippe Close, prezent pentru prima dată la sărbătoarea „Primăvara românească la Bruxelles”, ce a avut loc duminică – 29.04.2018 în capitala Belgiei. La finalul discuțiilor acesta a fost invitat să viziteze Vama Buzăului – Brașov.

192 likes, 11 comments1 month ago

Asociația „Transhumanța Vama Buzăului” vă anunță!

14 likes, 0 comments1 month ago

Fotografii din postarea Primăria Comunei Vama Buzăului

Comuna Vama Buzăului a participat în perioada 28 – 30 Aprilie 2018, la festivalul „Primăvară Românească la Bruxelles”. În cadrul acestui eveniment a fost promovată ecodestinația Vama Buzăului, Rezervația de zimbrii „Valea Zimbrilor – Vama Buzăului” și produsele tradiționale – în special brânzeturile „Transhumanța Vama Buzăului”. Primarul comunei Vama Buzăului, Tiberiu Nicolae CHIRILAȘ, mulțumește eurodeputatului Răzvan POPA și Arthis – Casa de Cultură Belgo-Română pentru..

307 likes, 37 comments1 month ago

Comuna Vama Buzăului, participă la invitația Europarlamentarului Răzvan POPA, în perioada 28 – 30 Aprilie 2018, la festivalul „Primăvară Românească la Bruxelles”. În cadrul acestui eveniment este promovată destinația ecoturistică Vama Buzăului, Rezervația de zimbrii „Valea Zimbrilor – Vama Buzăului” și produsele tradiționale – în special brânzeturile „Transhumanța Vama Buzăului”.

80 likes, 0 comments1 month ago

Fotografia de copertă încărcată de

91 likes, 0 comments1 month ago

bvtv.ro

89 likes, 0 comments2 months ago

VIDEO Plantare de castani la Rezervația „Valea Zimbrilor” -

117 likes, 0 comments2 months ago

Fotografii din postarea Primăria Comunei Vama Buzăului

Primarul comunei Vama Buzăului, Tiberiu Nicolae CHIRILAȘ, a participat astăzi la o ședință cu Ministrul Turismului – dl. Bogdan Trif, urmată de participarea la Parada Junilor Brașoveni. Primarul Chirilaș Tiberiu Nicolae a subliniat câteva din aspectele legate de declararea comunei Vama Buzăului ca stațiune turistică de interes local, solicitarea de a fi incluse în masterplanul național pe turism, a unor obiective și investiții turistice din Vama Buzăului, declararea comunei noastre..

76 likes, 0 comments2 months ago

22 likes, 1 comments2 months ago

Fotografii din postarea Primăria Comunei Vama Buzăului

Primarul comunei Vama Buzăului, Tiberiu Nicolae CHIRILAȘ, a participat ieri – 11.04.2018, la inaugurarea arenei de Laser Tag în aer liber, amenajată în incinta Rezervație de zimbrii „Valea Zimbrilor – Vama Buzăului” din satul Acriș, comuna Vama Buzăului. Fiind un proiect ce a beneficiat de finanțare europeană prin Grupul de Acțiune Locală „Curbura Carpaților” la inaugurare au participat și reprezentanții Asociației de Dezvoltare Durabilă „Curbura Carpaților”. Primarul comunei îi..

229 likes, 28 comments2 months ago

Primarul comunei Vama Buzăului, Tiberiu Nicolae CHIRILAŞ, vă aduce la cunoştință faptul că a semnat cu Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice şi Fondurilor Europene, contractul de finanțare pentru obiectivul de investiții – „Construire Grădiniță în satul Acriș, comuna Vama Buzăului, județul Braşov”, în valoare de 2.151.169,00 lei. Valoarea totală a investiției fiind de 2.263.969,00 lei.

55 likes, 0 comments2 months ago

Hristos a înviat! Tiberiu Nicolae Chirilaș, Primarul comunei Vama Buzăului.

124 likes, 25 comments2 months ago

Nu sunt comentarii postate

Publică un comentariu

3 × cinci =