Articol CovasnaMedia.ro, Turismul integrat din Ţara Buzaielor, un plan al autorităţilor din Vama Buzăului 08.02.2016

Tiberiu Chirilaş, primarul din Vama Buzăului, a anunțat că este în curs de elaborare a strategiei de dezvoltare a comunei, in parteneriat cu un consultant olandez.

Comuna braşoveană Vama Buzăului, care face parte din Ţara Buzaielor alături de localităţile covăsnene Întorsura Buzăului, Sita Buzăului şi Barcani, înfloreşte în fiecare an chiar sub ochii localnicilor, dar şi ai turiştilor.

Realizările pe care autorităţile locale din Vama Buzăului, în frunte cu primarul Tiberiu Chirilaş, le-au adus comunei sunt demne de apreciat nu doar de localităţile vecine din judeţul Covasna, ci şi de oricare alte localităţi din ţară.

Într-un interviu acordat ziarului „Observatorul de Covasna”, primarul din Vama Buzăului, Tiberiu Chirilaş, a declarat că în planurile de dezvoltare a zonei se regăseşte şi viziunea unui turism integrat între toate cele patru localităţi din Ţara Buzaielor.

„La sfârşitul anului trecut am finalizat Centrul de Informare Turistică din cadrul Rezervaţiei Valea Zimbrilor de la Vama Buzăului. Ne dorim ca acest centru să devină inima sau „microprocesorul” turismului din Vama Buzăului, dar şi din zona Buzaielor. Prin intermediul centrului de informare vrem să punem la dispoziţia oricărui turist care vine în Ţara Buzaielor, broşuri, pliante, informaţiile legate de cazare, obiective turistice, modalităţi de petrecere a timpului liber sau despre evenimente, repet, nu doar la nivelul comunei noastre, ci la nivelul întregii Ţări a Buzaielor”, a declarat primarul vămăşan. …

Citește articolul complet pe site-ul publicației CovasnaMedia.ro

Niciun comentariu

Post A Comment

five × 2 =