Noutăți despre activitatea Primarului Comunei Vama Buzăului, Chirilaș Tiberiu Nicolae

Primăria Comunei Vama Buzăului

Organizaţie guvernamentală
3K

Vama Buzăului este o comună în judeţul Braşov. Are în componenţă satele: Vama Buzăului (reşedinţă), Acriş, Buzăiel şi Dălghiu. Suprafaţă totală: 156,63 km

Primăria Comunei Vama Buzăului

Având în vedere interesul crescut față de proiectul "GASTRO LOCAL" privind înființarea de Puncte Gastronomice Locale - unități de alimentație publică de tip familial, ce pot oferi turiștilor prezenți în Stațiunea Turistică Vama Buzăului, produse și preparate alimentare specifice zonei noastre, primarul comunei Vama Buzăului, Tiberiu Nicolae CHIRILAȘ, invită toate persoanele interesate, la o întâlnire ce va avea loc luni - 09.03.2020, ora 10.00, la Primăria comunei Vama Buzăului.

Primăria Comunei Vama Buzăului

Primarul comunei Vama Buzăului - Stațiune Turistică, Tiberiu Nicolae CHIRILAȘ, mulțumește tuturor celor care au participat duminică - 01.03.2020, la întâlnirea publică ce a avut loc la Complexul Cultural "Sf.Nicolae" Vama Buzăului.
În cadrul acestei întâlniri au fost făcute informări din partea reprezentanților APIA privind depunerea cererilor de subvenție aferente anului 2020 și din partea prestatorului serviciilor de înregistrare sistematică în Sistemul Integrat de Cadastru și Carte funciară a imobilelor situate în UAT Comuna Vama Buzăului.

Primăria Comunei Vama Buzăului

La început de primăvară, doresc să vă adresez tuturor, cele mai sincere şi calde urări de sănătate şi bucurii!
Să aveţi parte de pace şi armonie în familiile dumneavoastră, iar primii ghiocei să vă aducă speranţa într-un viitor mai bun, dragoste, noroc şi împliniri!
O primăvară minunată, plină de pace, zâmbete şi bucurii!

LA MULȚI ANI, cu ocazia zilei de 1 Martie!
Cu deosebit respect,
Primarul comunei Vama Buzăului - Stațiune Turistică,
Tiberiu Nicolae CHIRILAȘ

Primăria Comunei Vama Buzăului

Vă așteptăm!

Primăria Comunei Vama Buzăului

Primarul comunei Vama Buzăului - Stațiune Turistică, Tiberiu Nicolae CHIRILAȘ este invitatul domnului Dorian LUNGU, în emisiunea "Secretele Brașovului" difuzată la RTT Brașov.

youtu.be/gIJQIm6bDdU

Primăria Comunei Vama Buzăului

STAȚIUNEA TURISTICĂ VAMA BUZĂULUI, Rezervația "Valea Zimbrilor - Vama Buzăului", gastronomia locală, produsele tradiționale, pensiunile și obiectivele turistice din Vama Buzăului au fost promovate la TÂRGUL DE TURISM AL ROMÂNIEI, ce se desfășoară de joi (20.02.2020) și până astăzi (duminică - 23.02.2020), la ROMEXPO BUCUREȘTI.
În cadrul târgului Primarul comunei Vama Buzăului, Tiberiu Nicolae CHIRILAȘ, împreună cu maestrul Ducu BERTZI au promovat FESTIVALUL NAȚIONAL DE FOLK "Vama de la Munte", ce va avea loc în perioada 25.07.2020 - 26.07.2020, în Comuna Stațiune Turistică Vama Buzăului.
Mulțumim tuturor celor care au vizitat standul nostru și îi așteptăm în Vama Buzăului!

Primăria Comunei Vama Buzăului

Astăzi - 10.02.2020, RATBV a început operarea pe LINIA 540, cu ruta BRAȘOV - VAMA BUZĂULUI și retur!
Prețul unei călătorii între Brașov și Vama Buzăului este de 9 lei, iar cel al unui abonament lunar cu număr nelimitat de călătorii este de 306 lei.
Plata călătoriilor se poate face cu bilete de hârtie, cu carduri de transport sau prin intermediul telefonului mobil, cu aplicația 24pay.
Achiziționarea și încărcarea cardurilor de transport se poate face la centrele de vânzare, iar ulterior încărcarea se poate realiza de la automatele de vânzare RATBV.
Biletele de hârtie se pot procura de la:
- centrele de vânzare din Brașov (inclusiv din terminalul Triaj);
- conducătorii auto de pe linia 540;
- toate magazinele de pe raza comunei Vama Buzăului.
Programul liniei 540 poate fi consultat aici:
www.ratbv.ro/afisaje/540-dus.html

Primarul comunei Vama Buzăului - Stațiune Turistică, Tiberiu Nicolae CHIRILAȘ, vă invită să utilizați cu încredere transportul public metropolitan de persoane, deservit de către operatorul RATBV!

Primăria Comunei Vama Buzăului

Primarul comunei Vama Buzăului - Stațiune Turistică, Tiberiu Nicolae CHIRILAȘ, mulțumește tuturor celor care au participat duminică - 09.02.2020, la întâlnirea publică ce a avut loc la Căminul Cultural Vama Buzăului.

Primăria Comunei Vama Buzăului

Începând de luni, 10 februarie 2020, transportul public pe ruta Vama Buzăului - Brașov, va fi deservit de către operatorul metropolitan de transport RATBV!
Este o realizare importantă pentru noi și un început prin care dorim să demonstrăm partenerilor din Brașov, că vămășenii sunt corecți și primitori și că din această acțiune vom avea cu toții de câștigat, totul pentru binele comunităților vămășene și brașovene, dar și al turiștilor care vor ajunge în Stațiunea Turistică Vama Buzăului.

Tiberiu Nicolae CHIRILAȘ,
Primarul comunei Vama Buzăului - Stațiune Turistică.

Niciun comentariu

Post A Comment

16 + 18 =