Amenajarea sediului primăriei și a parcului central

Din Vama Buzăului

Amenajarea sediului primăriei și a parcului central

Întreg complexul format din Primărie, Căminul cultural, Școala generală și Grădiniță din centrul comunei Vama Buzăului a fost reamenajat și modernizat, fiind un punct de referință al comunității noastre. Principalele lucrări executate au fost următoarele:

 

 • Reabilitarea, modernizarea și dotarea sediului primăriei comunei Vama Buzăului;
 • Dotarea cu tehnică de calcul și programe de calculator, în vederea îmbunătățirii serviciilor oferite locuitorilor comunei;
 • Pavarea curții primăriei și a căminului cultural;
 • Amenajarea spațiului verde din curtea primăriei și a Școlii gimnaziale din Vama Buzăului prin crearea parcului central. Au fost construite alei, locuri de joacă pentru copii și un foișor pentru relaxarea cetățenilor;
 • Punerea în valoare a monumentului eroilor neamului, căzuți în cele două războaie mondiale.

 

În ceea ce privește activitatea Primăriei Comunei Vama Buzăului precizăm faptul că aceasta este certificată la standarde europene, având certificarea ISO 9001.

1 Comment
 • Fabian Iosif
  Posted at 23:03h, 23 iulie Răspunde

  Am lucrat in comuna Vama Buzaului in perioada 1987-1988, ca functionar public ( sef de post ) Am vizionat realizarile din mandatele D-lui Primar Chirilas Tiberiu Nicolae si doresc sa-l felicit personal pentru aceste realizari. Transmit salutari cordiale Dl. Primar, functionarilor publici din cadrul Primariei Vama Buzaului, Consilierilor din cadrul Consiliului Local,,Cadrelor didactice si cetatenilor comunei Vama Buzaului . Ma bucur mult ca aceasta localiate si-a schimbat infatisarea in bine si frumos, ca are in frunte conducatori destoinici si buni profesionisti, care au demonstrat cu fapte ca sunt trup si suflet pentru comunitate. Va doresc in continuare mult succes , sanatate si putere de munca.
  Cu respect si consideratie,
  Lt.colonel(r) Iosif Fabian

Post A Comment

fourteen + 16 =